Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.vsavm.by/handle/123456789/1083
Title: | Определение свежести и доброкачественности мяса и рыбы |
Authors: | Бабина, М. П. Кошнеров, А. Г. Балега, А. А. |
Keywords: | Ветеринарно-санитарная экспертиза |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | Витебская государственная академия ветеринарной медицины |
Citation: | Бабина, М. П. Определение свежести и доброкачественности мяса и рыбы : учебно-методическое пособие для студентов по специальности "Ветеринарная медицина" / М. П. Бабина, А. Г. Кошнеров, А. А. Балега. - Витебск : ВГАВМ, 2017. - 64 с. - Библиогр.: с. 61. |
Description: | учебно-методическое пособие, мясо, рыба, ветеринарно-санитарная экспертиза |
URI: | http://repo.vsavm.by/handle/123456789/1083 |
ISBN: | 978-985-512-963-0 |
Appears in Collections: | Кафедра ветеринарно-санитарной экспертизы |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
m-2017-6-1.pdf | 2,31 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.