Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.vsavm.by/handle/123456789/1083
Title: Определение свежести и доброкачественности мяса и рыбы
Authors: Бабина, М. П.
Кошнеров, А. Г.
Балега, А. А.
Keywords: Ветеринарно-санитарная экспертиза
Issue Date: 2017
Publisher: Витебская государственная академия ветеринарной медицины
Citation: Бабина, М. П. Определение свежести и доброкачественности мяса и рыбы : учебно-методическое пособие для студентов по специальности "Ветеринарная медицина" / М. П. Бабина, А. Г. Кошнеров, А. А. Балега. - Витебск : ВГАВМ, 2017. - 64 с. - Библиогр.: с. 61.
Description: учебно-методическое пособие, мясо, рыба, ветеринарно-санитарная экспертиза
URI: http://repo.vsavm.by/handle/123456789/1083
ISBN: 978-985-512-963-0
Appears in Collections:Кафедра ветеринарно-санитарной экспертизы

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
m-2017-6-1.pdf2,31 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.