Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.vsavm.by/handle/123456789/8470
Title: | Разработка технологии сыров из козьего молока |
Authors: | Рыжкова, Т. Н. |
Keywords: | Продукция животноводства и ее первичная обработка |
Issue Date: | 2004 |
Publisher: | Витебская государственная академия ветеринарной медицины |
Citation: | Рыжкова, Т. Н. Разработка технологии сыров из козьего молока / Т. Н. Рыжкова // Ученые записки учреждения образования "Витебская ордена "Знак Почета" государственная академия ветеринарной медицины" : научно-практический журнал. - Витебск, 2004. - Т. 40, ч. 1. - С. 127-128. |
Description: | козье молоко, коровье молоко, физико-химические показатели, сычужные сыры |
URI: | http://repo.vsavm.by/handle/123456789/8470 |
Appears in Collections: | 2004. - Т. 40, ч. 1. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
z-2004-40-1-127-128.pdf | 642,38 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.