Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.vsavm.by/handle/123456789/8470| Title: | Разработка технологии сыров из козьего молока |
| Authors: | Рыжкова, Т. Н. |
| Keywords: | Продукция животноводства и ее первичная обработка |
| Issue Date: | 2004 |
| Publisher: | Витебская государственная академия ветеринарной медицины |
| Citation: | Рыжкова, Т. Н. Разработка технологии сыров из козьего молока / Т. Н. Рыжкова // Ученые записки учреждения образования "Витебская ордена "Знак Почета" государственная академия ветеринарной медицины" : научно-практический журнал. - Витебск, 2004. - Т. 40, ч. 1. - С. 127-128. |
| Description: | козье молоко, коровье молоко, физико-химические показатели, сычужные сыры |
| URI: | http://repo.vsavm.by/handle/123456789/8470 |
| Appears in Collections: | 2004. - Т. 40, ч. 1. |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| z-2004-40-1-127-128.pdf | 642,38 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.