Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.vsavm.by/handle/123456789/17863
Title: | Дегустационные показатели мяса цыплят-бройлеров при введении в рацион иммуностимулятора "Апистимулин-А" и биологически активной добавки "Витолад" |
Authors: | Гласкович, М. А. Кусков, М. Н. |
Keywords: | Птицеводство |
Issue Date: | 2014 |
Publisher: | Подольский государственный аграрно-технический университет |
Citation: | Гласкович, М. А. Дегустационные показатели мяса цыплят-бройлеров при введении в рацион иммуностимулятора "Апистимулин-А" и биологически активной добавки "Витолад" / М. А. Гласкович, М. Н. Кусков // Зоотехнічна наука: історія, проблеми, перспективи : матеріали IV Міжнародної науково-практичної конференції, 21-23 травня 2014 року / Подільський державний аграрно-технічний університет. - Кам’янець-Подільський, 2014. - С. 356-357. |
Description: | птицы, цыплята-бройлеры, добавки, качество мяса |
URI: | https://repo.vsavm.by/handle/123456789/17863 |
ISBN: | 978-617-620-123-6 |
Appears in Collections: | 2011-2020 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t-2014-1371-356-357.pdf | 44,74 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.