Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.vsavm.by/handle/123456789/9480
Title: | Аминокислотный состав мяса у свиней при иерсиниозе |
Authors: | Гурский, П. Д. Шашенько, А. С. |
Keywords: | Инфекционные болезни животных Свиноводство |
Issue Date: | 2002 |
Publisher: | Витебская государственная академия ветеринарной медицины |
Citation: | Гурский, П. Д. Аминокислотный состав мяса у свиней при иерсиниозе / П. Д. Гурский, А. С. Шашенько // Ученые записки Витебской ордена "Знак Почета" государственной академии ветеринарной медицины. - Витебск, 2002. - Т. 38, ч. 1. - С. 34-35. |
Description: | свиньи, иерсиниоз, аминокислоты, свинина, пищевая ценность, мясо |
URI: | http://repo.vsavm.by/handle/123456789/9480 |
Appears in Collections: | 2002. - Т. 38, ч. 1. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
z-2002-38-1-34-35.pdf | 562,35 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.