Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.vsavm.by/handle/123456789/9480| Title: | Аминокислотный состав мяса у свиней при иерсиниозе |
| Authors: | Гурский, П. Д. Шашенько, А. С. |
| Keywords: | Инфекционные болезни животных Свиноводство |
| Issue Date: | 2002 |
| Publisher: | Витебская государственная академия ветеринарной медицины |
| Citation: | Гурский, П. Д. Аминокислотный состав мяса у свиней при иерсиниозе / П. Д. Гурский, А. С. Шашенько // Ученые записки Витебской ордена "Знак Почета" государственной академии ветеринарной медицины. - Витебск, 2002. - Т. 38, ч. 1. - С. 34-35. |
| Description: | свиньи, иерсиниоз, аминокислоты, свинина, пищевая ценность, мясо |
| URI: | http://repo.vsavm.by/handle/123456789/9480 |
| Appears in Collections: | 2002. - Т. 38, ч. 1. |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| z-2002-38-1-34-35.pdf | 562,35 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.